10
Jun
2015
Streetball: Békéscsaba a következő helyszín
2015. június 10.  |  03:37
A vasárnapi eseményre a szokásostól eltérően péntek (június 12.) éjfélig lehet  online jelentkezni a www.streetballnet.hu weboldalon, a ´Nevezések´ fülre kattintva. Személyes nevezéseket Békéscsabán, a Csaba Center földszintjén lévő információs pultnál ( 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43 ), illetve a  budapesti irodában  (1134 Dózsa György út 53. - Honvéd Sporttelep) lehet  leadni.

A már jól ismert 17 kategóriában a nevezési díj egységesen 10 000 Ft, kivételt képez azonban a Kenguru korosztály, amelyben az MKOSZ jóvoltából a részvétel díjtalan. A dobóversenyekre és a zsákolóversenyre a helyszínen lehet jelentkezni, mindössze 200 forintért.

Ha még nincs programod vasárnapra, akkor Békéscsabán a Szent István Bazilika  előtt a helyed, ahol remek hangulat és értékes nyeremények várnak rád!

Idéntől a Streetball Challenge lehetőséget ad - a 3X3 terjesztését szem előtt  tartva - hivatalos FIBA szabványú 3X3 műanyag pályák vásárlására! Az AKCIÓ- ról bővebben a www.streetballnet.hu oldalon a Pálya vásárlási és bérlési  AKCIÓ fülre kattintva olvashattok.

Vármegyei szövetségek