A Face Team újra nézettségi rekordot döntött
02
Jun
2015
A Face Team újra nézettségi rekordot döntött
2015. június 2.  |  01:18
Eszméletlen mozdulatával nézettségi rekordot döntött a Face Team Akrobatikus Sport Színház. Ezúttal Takács Áron saját fejlesztésű „Gannicus” zsákolása járta be az internet világát, melyet már több, mint 10 millióan láttak mindössze egy hét alatt.

Video link: https://goo.gl/uXmyHi

A lehengerlő mutatvány egy részlete a Face Team szeptemberi, spanyol turné videójának, mely a csapat kosárlabda világkupán való fellépés sorozatát mutatja be. A jelenetet a Whistle Sports (http://whistlesports.com/) Facebook oldalán tekintették meg ennyien, és ezáltal e videó, a Whistle Network legnézettebb Facebook videója lett. Ez azért nagy szó, mert olyan YouTube sztárok tartoznak még ebbe a közösségbe, mint a Dude Perfect vagy a Harlem Globetrotters.

A teljes video megtekinthető a Face Team YouTube csatornáján:

FaceTeam Invades Spain! | FIBA Basketball World Cup: Iberia Flyers

A Face Team-ről
A FACE TEAM Magyarország első akrobatikus sportszínháza, amely különleges sport-show bemutatókat tart: akrobatikus kosárlabda, kézilabda, korfball, labdazsonglőrködés, break tánc szerepel a palettájukon. A 2004-ben alakult csapat 18 tagból áll, és minden esetben a helyhez és az igényekhez igazítják fellépőik számát és a bemutató jellegét. Folyamatosan várják a jelentkezőket, bárki csatlakozhat hozzájuk, aki kellően ügyes és elszánt. Magyarországon és világszerte már több, mint 500 alkalommal léptek fel olyan rangos eseményeken, mint a NBA, FIBA mérkőzések, nemzetközi fesztiválok, revű es cirkusz showk. A csapat 2012-ben a legnagyobb angol tehetségkutató show műsor, a Britain’s Got Talent elődöntőjéig jutott, nemzetközi reklámfilmekben szerepelt, illetve a milliós látogatottságokat elérő népszerű YouTube rendező filmjében népszerűsítette Magyarországot. További információk: http://www.faceteam.hu, http://www.facebook.com/faceteamtheshow

Vármegyei szövetségek