12
May
2015
Streetball: indul a szezon
2015. május 12.  |  21:33
Már csak négyet kell aludni, és kezdetét veszi a kosárlabda nyári fesztiválsorozata: az OTP Junior adidas Streetball Challenge , Kőbányán!

A már jól megszokott 17 kategóriában várjuk a csapatok jelentkezését, továbbra is online a www.streetballnet.hu oldalon a Nevezés fülre kattintva, vagy személyesen a Kőbányai Sportközpontban (1105 Budapest, Ihász u. 24.), illetve a központi Streetball irodában (1134, Dózsa György út 53 - Honvéd sporttelep).

A nevezési díj változatlan: 10.000 Ft/csapat .

Az MKOSZ támogatásával pedig ismételten megvalósul a Kenguru 3X3 Kupa, melyre a nevezés, a tavalyi szezonhoz hasonlóan ingyenes!

!!!FIGYELEM!!! Első, Kőbányai rendezvényünkön a Budapesti Kosárlabda Szövetség jóvoltából az első 50 készpénzben : a Központi Irodában (Honvéd), vagy Kőbányán nevező, U23 vagy annál fiatalabb kategóriába regisztráló csapat féláron, 5000 Ft-ért indulhat a versenyen!

Már csak néhány ilyen hely van kiadóban, úgyhogy ne habozzatok, minél előbb regisztráljatok a versenyre!

A Regisztráció 8:00 -kor indul, míg a mérkőzések 9:00 -kor!

Természetesen a már jól megszokott dobó- és ügyességi versenyek sem maradnak majd el, melyekre a helyszínen tudtok majd nevezni 200 Ft-ért cserében.

Mindenkit vár töretlen lelkesedéssel 2015-ben is az OTP Junior adidas Streetball Challenge, az utaci kosárlabda fellegvára!

Idéntől a Streetball Challenge lehetőséget ad - a 3X3 terjesztését szem előtt tartva - hivatalos FIBA szabványú 3X3 műanyag pályák vásárlására! Az AKCIÓ-ról bővebben a www.streetballnet.hu oldalon a Pálya vásárlási és bérlési AKCIÓ fülre kattintva olvashattok, melyet egy kattintással elérhettek az alábbi bannerről.

Vármegyei szövetségek