„Játssz szívvel!” gyermekrajz pályázat
27
May
2015
„Játssz szívvel!” gyermekrajz pályázat
2015. május 27.  |  21:41
„Játssz szívvel!” gyermekrajz pályázat
6-12 éves gyermekek részére

A pályázat kiírója: MKOSZ Sportszervező Kft.
A pályázat kezdete: 2015. május 7.
A pályaművek feltöltési határideje: 2015. május 28. 24:00

Pályázati kiírás

Kedves Gyermekek, Kedves Szülők!

A 2015-ös kosárlabda Európa-bajnokság Szervezőbizottsága „Játssz szívvel!” elnevezéssel rajzpályázatot hirdet 2015. május 7-től május 28-ig, értékes nyereményekért. A rajzok témájának egyetlen megkötése, hogy a kosárlabdához kapcsolódó jelenetet ábrázoljanak. A szervezők tervei szerint a rajzok az Európa-bajnokság ideje alatt a helyszínen kiállításra kerülnek.

1. A pályázat célja
- A kosárlabdasport és a magyarországi Európa-bajnokság népszerűsítése.

2. A pályázaton való részvétel feltétele, a pályázat benyújtása
- Pályázatot nyújthat be: minden 2003. január 1. és 2009. december 31. között született gyermek, saját, kézzel készített munkájával. Egy személy egy rajzzal pályázhat.
- A pályaművek A4-es méretű papírra készüljenek. A rajz készíthető bármilyen eszközzel, pl. festék, toll, filctoll, zsírkréta, ceruza, vagy akár ezek kombinációival.
- A rajzról készült jó minőségű fényképet, vagy a rajz beszkennelt változatát a megadott határidőig a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének hivatalos Facebook oldalán található applikációba kell feltölteni (https://www.facebook.com/kosarsport). A felbontás minimum 1024*768 pixel, a képarány pedig 4:3, vagy 16:9 legyen.
- Az alkalmazás felületén regisztrálhat a pályázó vagy kisebb gyermek esetén a szülő/gondviselő a kért adatok kitöltésével (név, születés helye és ideje, édesanyja születési neve, illetve a szülő/gondviselő elérhetőségei). Ezen kívül a rajzok címét, és rövid leírását is meg kell adni. Az űrlap hiánytalan kitöltése a pályázat feltétele.
- A pályázati feltételeknek nem megfelelő pályázatok kizárásra kerülnek, és nem vehetnek részt a szavazásban.

3. A pályázat menete, a rajzok elbírálása
A képek feltöltése után a kosarsport.hu Facebook oldalán, az applikáción belül 2015. május 14-től szavazás indul, amely 2015. május 28-ig fog tartani. Itt, a legtöbb szavazatot kapó 3 pályázat részesül nyereményekben.

4. Nyeremények
A 3 legtöbb voksot kapó rajz készítői a helyezésüknek megfelelő ajándékcsomagot kapják meg.
A nyereménycsomagok a következők:
I. helyezett: 2 napos osztálykirándulás Sopronba (június 13-14.), valamint az Európa-bajnokság soproni mérkőzéseinek megtekintése
II. helyezett: 2 napos osztálykirándulás Szombathelyre (június 13-14.), valamint az Európa-bajnokság szombathelyi mérkőzéseinek megtekintése
III. helyezett: 1 napos osztálykirándulás Budapestre a Fővárosi Állat- és Növénykertbe (június 12.).

Minden helyezett Cserpes Trudi ajándékcsomagban részesül.


5. Eredményhirdetés
- 2015. június 3-án a Facebook oldalunkon hozzuk nyilvánosságra a győztesek nevét. A győzteseket e-mailben értesítjük nyereményük átvételi lehetőségeiről.

6. A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető:
Telefon: 06-1-236-4080
E-mail: info@teamforce.hu

A pályázat benyújtásával a pályázó, jelen pályázati kiírásban foglalt feltételeket megértette és elfogadja.



Vármegyei szövetségek