Lezajlott a Decathlon Egyetemi - Főiskolás B33 Országos Kosárlabda Bajnokság első fordulója
28
Apr
2015
Lezajlott a Decathlon Egyetemi - Főiskolás B33 Országos Kosárlabda Bajnokság első fordulója
2015. április 28.  |  11:03
A korábbi évekhezhasonlóan, idén is megrendezésre kerül a Decathlon Egyetemi -Főiskolás B33 kosárlabda Bajnokság. A tavasz folyamán 2selejtezőben és a döntőben mérhetik össze tudásukat azegyetemek és főiskolák legjobbjai, remélhetőleg a tavalyihozhasonló izgalmakkal.

Az első fordulóban14 fiú és 10 lány csapat versengett, hogy minél előkelőbbhelyen várhassák a folytatást.

A nyár eleji,debreceni U18-as 3x3 világbajnokságra készülve mind a fiú, minda lány U18-as válogatott részt vesz a küzdelmekben, hogy szokjáka fizikálisabb játékot, valamint a különböző klubokban játszótehetségek jobban összeszokjanak egymással. Remélhetőleg ebbensegítségükre lesz a bajnokság.

A rendkívülkiélezett küzdelemben a fiúknál a TFSE a hosszabbításbanszerzett távoli dobással szerezte meg a győzelmet a Szeged ellen,a lányoknál a szegediek revansot vettek és magabiztosan győztékle az U18-as válogatottat a döntőben. De szerencsére nem csakizgalmakban, hanem látványban is gazdag volt a nap. Láthattunkzsákolást a fiatal válogatottaktól, de szép passzokból,emlékezetes blokkolásokból is volt bőven, azaz színvonalaskosárlabdát láthattunk! 

Lányok végeredmény:

1. USC Szeged
2. U18 HUNTEAM
3. DEAC

Fiúk végeredmény:

1. TFSE
2. USC Szeged
3. SMAFC

 

Köszönjük arészvételt és mindenkit szeretettel várunk következőállomásunkon, Kecskeméten május 9-én!

Vármegyei szövetségek