Pécsen nyert a Szeged
05
Apr
2015
Pécsen nyert a Szeged
2015. április 5.  |  12:26
Férfi NB I. A-csoport, Középszakasz, Felsőház

Elmaradtak az izgalmak a felsőház legnagyobb rangadóján, a Szolnok hazai pályán a vártnál könnyebben fektette két vállra a Kecskemétet. A tartalékos paksiak egy fordulatos mérkőzésen arattak idegenben öt pontos győzelmet Sopronban.

Szolnoki Olaj KK - KTE-Duna Aszfalt 84 – 55
Soproni Sördögök - Atomerőmű SE 82 – 87

Férfi NB I. A-csoport, Középszakasz, Középház

A középházban is a hetedik fordulót rendezték, nagy harc folyik a fennmaradó két play-off helyért. Az Alba Fehérvár meggyőző játékkal verte meg a szezon során először a Falcót, a Szeged pedig sérült csapatkapitánya, Kiss Zsolt nélkül is kulcsfontosságú győzelmet aratott Pécsen. Érdekesség, hogy majdnem szám szerint is ugyanaz az eredmény született a két pályán, csak éppen fordított előjellel.

TLI-Alba Fehérvár - Falco-Trend Optika KC Szombathely 104 – 86
PVSK-PANNONPOWER - Naturtex-SZTE-Szedeák 85 – 103

Férfi NB I. A-csoport, Középszakasz, Alsóház

Négy nap alatt másodszor is összecsapott egymással a MAFC és az NYKK, ezúttal a fővárosban. Az újoncnak sikerült visszavágnia a szerdai vereségért, ezzel közelebb került ahhoz, hogy pályaelőnnyel kezdhesse a play-outot.

MAFC - Marso Nyíregyháza KK 79 – 63

Női NB I. A-csoport rájátszás az 1-8. helyért

A nőknél az ötödik helyért folyó harc első felvonásán a címvédő PINKK magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a ZTE ellen. Szentendrei Áron csapata esélyt sem adott ellenfelének, a játék minden elemében felülmúlta zalai riválisát.

PINKK-Pécsi 424 - ZTE Női Kosárlabda Klub 88-67

Vármegyei szövetségek