04
Apr
2015
Fiú serdülő: a harmadik főtábla-forduló eredményei
2015. április 4.  |  01:55
A hétvégén rendezték meg a fiú serdülő bajnokság főtáblájának harmadik fordulóját, ahol az R- és Q-csoport első két-két helyezettje már biztosította helyét a nyolcas döntőben. A Q-csoportot a Vasas hibátlan mérleggel nyerte meg, a második helyen pedig a Baja végzett egy vereséggel.

Kettejük csatáját szoros meccsen, hosszabbítás után a fővárosiak nyerték meg 87-84-re. Az R-csoport élén a ZTE végzett három meccsből három győzelemmel, a második helyet pedig a Honvéd szerezte meg.

A többiek számára sem lehetetlen cél a nyolcas döntőbeli szereplés, hiszen az S-W-csoportok első helyezettjei (a MAFC, az Óbudai Kaszások, a Pécs és a Körmend), valamint a Q- és R-csoportok harmadik és negyedik helyezettjei (a Dávid Kornél KA, az OSE Oroszlánok, a Szolnok és a Zsíros Akadémia) a negyedik főtábla-fordulóban még összecsapnak a fennmaradó finálés helyekért. Ehhez a B- és C-csoport első két-két helyén kell majd végezni.

A részletes műsort és később az eredményeket az alábbi linken találják meg:
http://kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=hunu14&year=x1415

Kövesse nyomon, hol tart kedvenc csapata és milyen esélyei vannak a legjobbak közé kerülni - a főtábla négy fordulójának csoportbeosztása (II. melléklet):
http://img.hunbasket.webpont.com/art/orig/45152_VK_UP_1415_V_approved_signed.pdf

Vármegyei szövetségek