Debreceni KA-DSI – Soproni SI 66-49
26
May
2017
Debreceni KA-DSI – Soproni SI 66-49
2017. május 26.  |  15:13
A mérkőzést mindkét csapat gyengén kezdte, sok volt az eladott labda és a kihagyott ziccer. A negyed végére 3 pontos előnyt tudott szerezni a Sopron (11-14).

A következő játékrészben a soproniak továbbra is dekoncetráltak voltak, viszont a debreceniek felébredtek, sok könnyű kosarat tudtak dobni és 7 pontos előnnyel mentek a pihenőre.

A harmadik negyedben feléledtek a soproniak is és jó külső dobásokkal ismét szoros lett a mérkőzés.

A 4. negyedben belehúzott a Debrecen, jó védekezésből gyors kosarak születtek és ezzel megléptek 10 ponttal. A végére 17 pontos különbség született (66-49).



Debreceni KA-DSI

Sarkadi Ferenc: Tapasztalatot gyűjteni jöttünk, csak reménykedtünk benne, hogy győzelmet is gyűjthetünk. Szerencsére összeállt a védekezésünk és ugyan a Sopron egészen elképesztő jól dobott kintről, alacsonyságunk ellenére uralni tudtuk a palánk alatti területet, ezzel nyertünk. Gratulálok a csapatomnak a szívükért!

Soproni SI

Csátaljay Gábor: Amit elterveztünk, és amire készültünk, abból gyakorlatilag semmit sem sikerült megvalósítanunk. Küzdöttünk, de rengeteg hibával játszottunk. Gratulálok a Debrecennek a győzelemhez.

Vármegyei szövetségek