Zsíros Ak. Kőbánya – Vásárhelyi Rakéták 63-84
26
May
2017
Zsíros Ak. Kőbánya – Vásárhelyi Rakéták 63-84
2017. május 26.  |  11:21

A mérkőzés elején mindkét csapat sok eladott labdával kezdett, kapkodás volt a pályán, sok ziccer kimaradt, ebből a Vásárhely jött ki jobban és 7 pontos előnnyel kezdhette a második negyedet (21-12).

A következő etapot már sokkal jobban kezdték a Rakéták, pár percen belül már 15 pontos különbséget mutatott az eredményjelző tábla. A vásárhelyiek sok könnyű kosarat tudtak dobni, és a letámadásuk is működött. A negyed végére 24 pontos előnyre tudtak szert tenni (50-26).

A második félidőben tovább folytatódott a vásárhelyi pontgyártás, sok könnyű kosarat szereztek a festékből és a 3. negyed végére már 31 pontra nőtt a különbség.

Az utolsó játékrészben az edzők próbálták jobban forgatni a játékosokat és végül 21 pontos különbség született (84-63).



Zsíros Akadémia Kőbánya

Tápai Zsolt: Minden dicséretet megérdemel a csapatunk, ismét egy percig sem adták fel. Gratulálok a barátomnak, mert övé az ország legjobb serdülő csapata, remélem, gratulálhatok neki vasárnap délután is. Ami pedig minket illet, nagyon szeretjük a csapatunk.

Vásárhelyi Rakéták

Mócsai Milán: Habár itthon vagyunk, de megérkeztünk a döntőre. Gratulálok az ellenfélnek is, több sebből vérezve is küzdöttek 40 percig. Nekünk messze van még a vége. Kettő!!

Vármegyei szövetségek