Vasas Akadémia – Debreceni KA-DSI 68-54
25
May
2017
Vasas Akadémia – Debreceni KA-DSI 68-54
2017. május 25.  |  19:55
Idegesen kezdték a mérkőzést a felek, 7 perc után 12 12-t mutatott az eredményjelző. A sok hibával tűzdelt első játékrész végén a Vasasé volt az előny (18-16).

Mindkét csapat rendkívül fegyelmezetten játszott, a mérkőzésen először a Vasas ragadta magához az előnyt a második negyed közepén. Sőt, a félidő végére kemény védekezésüknek és kreatív támadásaiknak köszönhetően 8 pontosra duzzasztották korábban megszerzett előnyüket.

A fordulás után sem lassítottak a fővárosiak, a debreceni edző 12 pontos hátránynál volt kénytelen időt kérni. Az idő kèrès sem segített cívis városiakon, tovább nőtt a szakadék a két csapat között.

A különbség a negyedik negyedben sem változott, így a Vasas pontszegény meccsen, végig vezetve, simán hozta a mérkőzést (68-54).



Vasas Akadémia:

Magyar Zoltán: Elindultunk délelőtt, és most robogtunk tovább. Döcögős volt az út, de eggyel ismét közelebb kerültünk a célhoz. Gratulálok a srácoknak, nagy energiát mozgósítottak erre a mérkőzésre. Hajrá tovább!

Debreceni KA-DSI

Sarkadi Ferenc: Egy hajszállal jobb volt a védekezésünk, mint az előző mérkőzésen, így végig látótávolságon belül tudtunk maradni. Sajnos egyik meghatározó játékosunk pocsék napot fogott ki, így támadásban nem tudtunk hatékonyak lenni. Gratulálok a Vasasnak.

Vármegyei szövetségek