Vásárhelyi Rakéták – Szombathelyi SI KA 89-64
25
May
2017
Vásárhelyi Rakéták – Szombathelyi SI KA 89-64
2017. május 25.  |  15:11
Egészpályás letámadással kezdte a mérkőzést a Vásárhely. Izgatottak lehettek a csapatok az első mérkőzésükön, sok volt a kihagyott ziccer és az eladott labda. A Kosársuli betörésekből és befutásokból dobott kosarakat az első negyedben(15-14). A második játékrészt energikusan kezdte a Kosársuli, a Szombathely szép csapatjátékkal, sok passzal játszott. Jól védte a festéket a Kosársuli, sok látványos blokkolást láthattunk. Bánfi Balázs betöréseit és pozíciós játékát nehezen védte a Szombathely (37-26).
A harmadik negyedben is nagy iramot diktáltak a csapatok, a Kosársuli a lepattanóinak köszönhetően folyamatosan növelte a differenciát a két csapat között. A Szombathely nem találta az ellenszert a kemény Vásárhelyi védekezés ellen. Eldőlni látszott a mérkőzés (65-39). A negyedik negyedben a Szombathely sok passzal próbálta támadni a Vásárhely kemény védekezését, ami szép kosarakat es eladott labdákat eredményezett. Magabiztosan és megérdemelten nyert a Vásárhelyi Kosársuli (89-64). 

Vásárhelyi Rakéták
Mócsai Milán:
Borzasztóan kezdtük a mérkőzést, még jó ,hogy Bánfi Balázs kiegyensúlyozottan tudott játszani. Félidei fejmosás után sikerült kimászni a gödörből. Ahogy kezdett kisimulni a mérkőzés, úgy jöttek az elvárt és extra megmozdulások. Egy megvan, megyünk tovább...

Szombathelyi SI KA „A"
Váradiné Szarka Ildikó:
A jó első félidő után nem értem a második félidei játékunkat. Gratulálok a Vásárhelynek.

Vármegyei szövetségek