15
Nov
2016
Sajtóakkreditáció: Magyarország-Portugália, női Eb-selejtező
2016. november 15.  |  18:15
Ezúton szeretnénk tájékoztatni a kollégákat hogy a 2016. november 19-én (szombat) este 20 órától  Pécsen, a Lauber Dezső Sportcsarnokban rendezett Magyarország-Portugália női Európa-bajnoki selejtezőre a sajtó képviselőinek előzetes akkreditáció szükséges.

Kérünk, hogy a jelentkezéseket a következő e-mail címre (andras.farago@hunbasket.hu) küldjék el, legkésőbb november 17. (csütörtök) 16 óráig. Az akkreditációk elbírálásáról minden érintettet november 18-án értesítünk, mivel  a sajtóhelyek száma korlátozott és helyszíni akkreditáció nem lesz.

Fontos információ, hogy az MKOSZ belépők érvényességét korlátozza szövetség, így erre az eseményre nem lehet azokkal belépni.

Az M4 Sport a Magyarország-Portugália mérkőzést élőben közvetíti.

Ezúton szeretnénk jelezni, hogy fotós/operatőr – a nemzetközi szabályoknak megfelelően – a pályát övező kétméteres sávban nem tartózkodhat (kivéve a közvetítő televízió munkatársait). Emellett a televíziós stáboknak szükségük van forgatási engedélyre az MTVA-tól, és természetesen az élő közvetítés végéig nem forgathatnak/interjúzhatnak a pályán.

Előre is köszönjük az együttműködést!

Vármegyei szövetségek