Carlos Vallejo: A csapat teljesítménye inspiráló volt
22
Jul
2024
Carlos Vallejo: A csapat teljesítménye inspiráló volt
2024. július 22.  |  10:45
Mint arról tegnap olvashattatok, U20-as férfi válogatottunk 96-79-re kikapott Georgiától az utolsó játéknapon, így a hatodik helyen zártuk a romániai B divíziós Európa-bajnokságot. Carlos Vallejo szövetségi edző értékelte az egész tornát.
 
 
"A végeredmény hűen tükrözi a fiúk erőfeszítéseit, elhivatottságát és tehetségét. A torna során a csapat nagyon erős versenyszellemről tett tanúbizonyságot. A csoportkörben a kulcspillanatokban tudtunk győzni - külön kiemelve a Svédország elleni fordításunkat, amely edzői pályafutásom legszebb pillanatai közé tartozik -, így kivívtuk a lehetőségét annak, hogy negyeddöntőzzünk.
 
Annak ellenére, hogy a nyolc között vereséget szenvedtünk a későbbi győztestől, nagyszerű összetartást és küzdőszellemet mutattunk. Bár nem sikerült dobogóra állnunk, a csapat teljesítménye inspiráló volt, és bizonyítottuk a stílusunkban rejlő lehetőségeket, amelyet jól mutat, hogy mi lettünk a legjobbak a támadó hatékonyságot tekintve.
 
Szeretnék köszönetet mondani azoknak a szurkolóknak, akik elkísértek minket, és végig fantasztikusak voltak és mindenkinek, aki otthonról szorított nekünk! Köszönöm az edzői stábom minden tagjának a munkáját és elhivatottságát, köszönöm a szövetségnek, hogy bízott bennem, és külön köszönöm minden egyes játékosomnak, hogy keményen, okosan és összetartva játszottak."
 
 
 
 
Fotó - fiba.basketball

Vármegyei szövetségek