12
Nov
2016
Leány serdülő: a harmadik forduló következik
2016. november 12.  |  03:03
Leány serdülő: négy csoportban is veretlen csapatok csapnak össze

A hétvégén rendezik meg a leány serdülő bajnokság harmadik alapszakasz-fordulóját. Az A-D-csoportokban a kilenc veretlen csapatból nyolc találkozik egymással. A listavezető Vasas Akadémia az A-csoportban lép pályára a szintén hibátlan Kosárlabda Akadémia Pécs és a Bajai NKK/A társaságában.

A B-csoportban a Csata DSE és a Debreceni KA-DSI a két veretlen, a C-ben a KSC Szekszárd és a Szeged KE, a D-ben pedig a Soproni Darazsak Akadémia/A és a Kanizsa DKK.

A négy alapszakasz-fordulót követően a legjobb 24 csapat jut be az országos selejtezőbe. A részletes műsort és később az eredményeket az alábbi linken találják meg:

http://kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=whunu14&szakaszid=33&year=x1617

 

Fiú junior: Keleten már csak a Nyíregyháza veretlen

Fiú kadett: Keleten nem maradt hibátlan csapat

A kiemelt utánpótlás-bajnokságok sorában a fiú juniorokKeleti-csoportjában a két hibátlan éllovas csapott össze. A NyíregyháziSportcentrum KA/A 75-55-re verte meg a Budapesti Honvéd/A-t, ezzel hétből hétgyőzelemmel vezeti a tabellát. Nyugaton nincs változás az élen: továbbra is averetlen Soproni Sportiskola/A és Kosárlabda Akadémia Pécs áll az első kéthelyen. Előbbi szerdán az Alba Fehérvér ellen nyert 83-61-re.

A fiú kadettek Keleti-csoportjában a Debreceni KA-DSI/Aelvesztette veretlenségét, miután 63-55-re kikapott a Budapesti Honvéd/A-tól.Az első helyen a Vasas Akadémia áll. Nyugaton továbbra is a hibátlan AlbaFehérvár vezet.

A leány kadettek Keleti-csoportjának éllovasa, aDVTK-ÉLKSK vasárnap lép pályára a Nyíregyházi Kosársuli/A ellen, amelyetlegutóbb a Kecskeméti KA 67-60-ra megvert, és ezzel megszerezte első győzelmétaz alapszakaszban. Nyugaton a listavezető Csata DSE/A legközelebb jövő pénteken,a harmadik helyen álló Soproni Darazsak Akadémiával játszik.

A részletes eredményeket és a műsort az alábbi linkeken
találják meg:

Fiú junior: http://kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=hunu18&year=x1617

Fiú kadett: http://kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=hunu16&year=x1617

Leány kadett: http://kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=whunu16&year=x1617

Vármegyei szövetségek