Óriási az érdeklődés a Kosárlabdázás Napja iránt
24
Sep
2016
Óriási az érdeklődés a Kosárlabdázás Napja iránt
2016. szeptember 24.  |  03:33
"Teltház" lesz szombaton a V. kosárlabdázás napján a Városligetben. Az OTP Junior adidas streetball rendezvényre minden kategóriára beteltek a nevezések.Kucsera József, az egyik fő szervezője elmondta, óriási az érdeklődés a városligeti évzáró iránt. Néhány szomszédos országból valóságos invázió indult meg, neveztek csapatok többek között Ausztriából, Romániából és Ukrajnából.

Az utóbbi napok ragyogó időjárása alapján a szervezők ideális streetball időre számítanak. Az ügyességi versenyek - különösen a zsákolóverseny - fináléi, a különböző helyszíneken rendezett viadalok nyerteseinek összecsapásai érdekeseknek, izgalmasaknak, színvonalasaknak ígérkeznek.

A Kosárlabdázás Napján a különböző viadalok különböző kategóriáiban - a streetball 17 kategóriája mellett a Budapest 3x3 kupa, az Old Boys viadal, az országos U18-as B33-as kupára, a kenguru 3x3-as kupára - összesen több, mint 300 csapat nevezett. A szervezők azt remélik, egy látványos, nagy kosaras forgatag lesz holnap a Városligetben, bíznak benne, hogy a pályára lépő játékosok mellett sok-sok hozzátartozó, érdeklődő sportbarát is kilátogat.

Vármegyei szövetségek