Streetball Kecskeméten
19
Sep
2016
Streetball Kecskeméten
2016. szeptember 19.  |  01:32
Az eső sem tántorította el a kosárlabdázás szabadtéri változatának szerelmeseit, Kecskeméten az OTP Junior adidas streetball sorozat szombati rendezvényén

A szervezők dolgát megnehezítette, hogy a rendezvény első óráiban esett az eső, de a nevező csapatok, játékosok, kicsik és nagyok előtt le a kalappal: szinte szó szerint állták a sarat, s a rossz idő ellenére is játszottak. 16 kenguru csapat nevezett, sok együttes vett részt a rendezvényen a helyi Mercedes Kosárlabda Akadémiáról, de többek között Szolnokról, Kiskunhalasról és Csongrádból is érkeztek alakulatok játszani.

A hagyományoknak megfelelően a streetball fesztivállal egyidejűleg tartották a helyi kosárlabda akadémia évadnyitóját, amelyen nagy közönségsikert aratva a Face Team is fellépett. A dobóversenyek izgalmasak, színvonalasak voltak, azonban a zsákolóverseny - tekintettel arra, hogy az eső miatt csúszóssá váló játéktér balesetveszélyes volt - ezúttal elmaradt. 

Jövő szombaton a Városligetben kerül sor az idei sorozat záró rendezvényére, a Kosárlabdázás Napján, amelynek délelőttjén a nyílt versenyeken még be lehet kerülni az országos döntőkbe, amelyekre a szervezők szeretettel várják az eddigi rendezvényeken a különböző kategóriákban diadalmaskodó sportolókat. Részleteket a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon tudhatnak meg az érdeklődők.

Vármegyei szövetségek