Magyarország - Macedónia élőben az M4-en
16
Sep
2016
Magyarország - Macedónia élőben az M4-en
2016. szeptember 16.  |  21:26
A magyar férfi válogatott hatalmas bravúrral már az utolsó forduló eredményeitől függetlenül megnyerte az Európa-bajnoki selejtezőcsoportját. A sorozat záró összecsapására szeptember 17-én, szombaton 16.30-kor Szolnokon kerül sor. Ivkovocs mester csapata a selejtezők előtt az első kalapba rangsorolt Macedóniát fogadja, és - bár a helyezések már eldőltek - komoly célért, a 100%-os mérleg megtartásáért lép pályára, az előzetes hírek alapján Hanga Ádám és Vojvoda Dávid nélkül. 

Sztojan Ivkovics, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: - Számunkra minden meccs fontos, és ahogy az elmúlt négy évben, most is megpróbáljuk tudatosan építeni a jövőt. Hanga Ádám és Vojvoda Dávid nem fognak játszani, mert azoknak az embereknek, akik nagyon sokat dolgoztak, és nélkülük a kiemelkedő játékosok sem lettek volna ilyen jók, meg kell kapniuk az esélyt, hogy főszereplővé váljanak. Nagyon fontos találkozó elé nézünk, kérünk mindenkit, hogy álljon ki a magyar játékosok mellett, hogy ezen a meccsen is minél jobban szerepeljünk. Egyébként győzelmet várok, abszolút bízom a csapatban. A macedónok biztos, hogy presztízsként élik meg a mérkőzést, hiszen Kavadarciban tizenhárom éves hazai pályás veretlenségi sorozatukat törtük meg.

Az összecsapást - amely igazi kosárünnepnek ígérkezik - szerte az országban minden kosárrajongó élőben követheti nyomon az M4 sporttelevízió jóvoltából. A közvetítés kezdési időpontja: 16.20.

 

Vármegyei szövetségek