Streetball: régi rendezvény új helyszínen
15
Sep
2016
Streetball: régi rendezvény új helyszínen
2016. szeptember 15.  |  06:51


A jövő szombati, az idei OTP Junior adidas streetbal sorozatot záró rendezvény előtt szombaton az utolsó vidéki helyszínen, Kecskeméten lesz streetball.

A szokásokkal ellentétben ezúttal nem az uszoda előtti területen, hanem a város főterén pattog majd a labda. A szervezők a tervek szerint a centerpálya mellett 9 játékteret alakítanak majd ki a kecskeméti rendezvényen. A helyi Mercedes Kosárlabda Akadémia a hagyományoknak megfelelően most is igen aktív, utánpótlás csapatai szép számmal neveztek. A kecskeméti hagyományoknak megfelelően a szabadtéri kosárlabda fesztivál keretében rendezik majd az akadémia évadnyitó ünnepségét.

Természetesen az ügyességi viadalokat, a dobó- és zsákolóversenyeket Kecskeméten is megrendezik. Ott lesz az utolsó esély a különböző kategóriákban bekerülni a jövő hét végi a Városligetben a Kosárlabdázás Napja keretein belül rendezendő finálékba. Nevezni csütörtökön éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.

A rendezvény napján, Kecskeméthez közel, Szolnokon zárja majd Eb-selejtezősorozatát férfi válogatottunk, a szervezők igyekeznek majd úgy alakítani a programot, hogy aki szeretne még át tudjon érni a délután 16.30-kor kezdődő szolnoki találkozóra.

Vármegyei szövetségek