Magyarország - Luxemburg Eb-selejtező élőben az M4-en
02
Sep
2016
Magyarország - Luxemburg Eb-selejtező élőben az M4-en
2016. szeptember 2.  |  14:10
A magyar férfi válogatott szombaton 18.30-tól folytatja az Európa-bajnoki selejtezőket a kvalifikáció G-csoportjában. Az első játéknapon a mieink Nagy-Britanniát múlták felül 96-77-re. Ezúttal az ellenfél az a luxemburgi gárda lesz. amely a vártnál nagyobb ellenállást tudott kifejteni Macedóniában, és csak 89-75-re maradt alul. A találkozó helyszíne Sopron, a Novomatic Aréna. 

- Visszanéztük videóról a Macedónia-Luxemburg találkozót, rendkívül kellemetlen, szerkezet nélküli csapat lesz a következő ellenfelünk, amelynek ráadásul nincs semmi vesztenivalója. A macedónok elleni mérkőzés is megmutatta, hogy már nincs előre lefutott párharc és nincsenek nagyon jó és nagyon gyenge csapatok. Megpróbáltunk a lehető legkomolyabban felkészülni belőlük, és természetesen szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat. Váradi Benedek a britek elleni meccs előtt egy kisebb ütést kapott a combjára, a válogatott és a soproni orvosok kezelik, semmi komoly, tipikus edzés-sérülés, de pár nap pihenést igényel. A többiek rendben vannak, kisebb-nagyobb fájdalmai mindenkinek vannak - mondta Sztojan Ivkovics, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Az első mérkőzéshez hasonlóan most is jelen lesznek az M4 sporttelevízió kamerái, így az ország minden szegletében élőben követhető majd a magyar válogatott második Eb-selejtezője. A közvetítés kezdete: 18 óra.

 A 7 Eb-selejtező csoportból a csoportelsők és a 4 legjobb csoportmásodik jut ki a 2017-es kontinensviadalra.



Vármegyei szövetségek