Vereséggel kezdett a felnőtt férfi válogatott
05
Aug
2016
Vereséggel kezdett a felnőtt férfi válogatott
2016. augusztus 5.  |  23:24
Lejátszotta első edzőmeccsét az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar férfi kosárlabda válogatott. A mieink a hétvégén háromszor is összecsapnak Montenegró legjobbjaival Zlatiborban, ma került sor az első felvonásra.

A papírformának megfelelően a jóval erősebb hazaiak vezettek már az első percektől fogva, végül tizenöt ponttal nyertek. Érdekesség, hogy a mieink tizenhat büntetőt elrontottak.A tizenhét magyar játékos közül ezúttal tizenegy kapott lehetőséget. Jarrod Jones holnap érkezik meg Budapestre, így ő hétfőtől csatlakozik a válogatott felkészüléséhez.A két csapat holnap 19:30-tól ismét összecsap egymással.

Sztojan Ivkovics, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: - Kemény, jó meccs volt, amely jól szolgálta a felkészülésünket. Nagyon sok, tizenhat büntetőt elhibáztunk, de ma nem ezen volt a fő hangsúly, nem ma kell csúcsformában lenni. A hozzáállással elégedett vagyok, mindenki, aki pályára került, megfelelő időt töltött a pályán. Holnap folytatjuk.

Montenegró - Magyarország 71-56 (18-9, 22-18, 19-16, 12-13)

Felkészülési találkozó

Zlatibor

Magyarország: Wittmann 6/3, Vojvoda 11/9, Hanga 13/6, Tóth N. 2, Keller 2. Csere: Ruják 6, Tóth Á. 4, Ferencz 6/6, Perl 4, Eilingsfeld 2, Somogyi -.

Vármegyei szövetségek