A Soproni Tigrisek megható felajánlása
06
Jul
2016
A Soproni Tigrisek megható felajánlása
2016. július 6.  |  00:25

Megható felajánlásról kaptunk hírt, amely a Soproni Tigrisek kerekesszékes kosárlabda csapata szervezett meg. 

Bakonyi Levente, egy soproni kisfiú 15 évvel ezelőtt oxigénhiánnyal született, és csak a gyors orvosi segítségnek köszönhetően sikerült megmenteni az életét. Néhány hónappal később vált egyértelművé, hogy az egészségesnek tűnő kisbabánál az oxigénhiány maradandó károsodást okozott. A család - barátok, ismerősök és ismeretlenek segítségével - az évek folyamán erőn felül próbálta Levente állapotát javítani. Kínai őssejtterápiával, különböző kezelésekkel, felajánlásokkal próbáltak könnyíteni Leviéknek, akik csak tehették.

A kerekesszékbe kényszerült mosolygós, csillogó szemű kiskamasznak ezúttal a Sporoni Tigrisek csapata segített egy nagyszerű felajánlással. Százezer forintot gyűjtöttek össze, amelyet egy lépcsőlift kiépítésére szeretnének fordítani, ami nagyban megkönnyítené Levi és édesanyja mindennapjait. A kisfiút édesanyja naponta többször is kézben kénytelen levinni a lakásukból, amit egyre nehezebben tud megcsinálni. A lift nagy segítség lesz (lenne), de annak anyagi vonzatai meghaladják a család lehetőségeit. Ezt megtudva léptek színre a Tigrisek, akik dedikált kosárlabdát és mezeket is vittek Leventének, sőt az egyik mérkőzésükre is meghívták a fiút.

- Szeretnénk példánkkal mások figyelmét is felhívni, hogy csatlakozzanak a kezdeményezésünkhöz - mondta Nagy Tamás, az egyesület elnöke, miután Molnár Attila, a kerekesszékes csapat kapitánya átadta Leventééknek az adományt. 

Az alábbi videón 9.04-től látható tudósítás:

https://www.youtube.com/watch?v=x6ZWI8bCFJ0 

Fotó: Magasi; kisalfold/hu

 


Vármegyei szövetségek