A streetball és a helyi senior csapat is nyert Veszprémben
12
Jun
2016
A streetball és a helyi senior csapat is nyert Veszprémben
2016. június 12.  |  00:38
Bár voltak olyan részei az országnak, ahol szombaton "leszakadt az ég", Veszprémben az idei OTP Junior Adidas streetball sorozat második állomásán végig ragyogó napsütéses volt az idő.

A remek hangulatú veszprémi streetball állomáson a legnépesebb a felnőtt elit +23-as mezőny volt. A helyi szervezők - köztük a veszprémi NB I B-s csapat edzőjével, Mérész Csabával, valamint a közelmúlt kitűnő játékosával, Szokolik Gergellyel a soraiban - megnyerték a senior, +35-ös viadalt. A kenguru korosztály versengését egy révkomáromi csapat nyerte. Az ügyességi viadalok közül a zsákolóverseny igen magas színvonalú volt, a helyi férfi csapat játékosai közül Körtélyesi Gergely, Simon László és Kováts Viktor is kilátogatott, sőt utóbbi játszott is.

Amit a szervezők kicsit sajnáltak, hogy a hölgyekben nem volt túl sok vállalkozó kedv, kevés női csapat volt a tornán. Ugyanakkor remélik, a sorozat következő állomásán, a jövő vasárnapi békéscsabai rendezvényen - amelyre a nevezéssel, s a részletekkel kapcsolatban részleteket megtudni a hagyományos www-streeetballbet.hu oldalon lehet - a férfi együttesek és az utánpótlás korosztályos csapatok mellett már a női mezőnyben is sok csapat áll majd rajthoz.

Vármegyei szövetségek