03
Aug
2015
Szombaton Zánkára érkezik a streetball
2015. augusztus 3.  |  15:09
Szombaton folytatódik az OTP Junior adidas Streetball Challenge 2015-ös versenysorozata. Izgatottan várjuk, hiszen a következő állomás a balatonparti Zánka, ahol labdapattogtatás után a Balaton hűsítő vizében is lehet csobbanni.

Az eseményre nevezni lehet online a www.streetballnet.hu weboldal on a "Nevezések" fülre kattintva, illetve  személyesen a zánkai Erzsébet Üdülőközpont recepcióján és Budapesten, a központi irodá ban is (1134 Budapest,  Dózsa György u. 53.). Ne feledjétek, a nevezés csak akkor hivatalos, ha a nevezési díj beérkezett, melynek határideje augusztus 6. (csütörtök) éjfél. A nevezési díj minden kategóriában 10 000 Ft csapatonként, kivétel a Kenguru korosztály, ahol az MKOSZ jóvoltából a részvétel díjtalan.

Az év legnyáriasabb kosárfesztiválja és a zánkai strand az egész család számára felejthetetlen hétvégét fog biztosítani, ezért érdemes minél hamarabb szállást foglalni. Erre akár már 3200 Ft/éj/fő + IFA van lehetőség. Az zánkai Erzsébet Üdülőközpont területén kempingezésre alkalmas terület is kialakításra került. További információkért látogassatok el a www.erzsebetszallodak.hu weboldalra, vagy érdeklődjetek a  zanka@erzsebetszallodak.hu e-mail címen, vagy a 87/568-500-as telefonszámon.

Fontos, hogy szombaton ne csak a kosarascipőt, hanem a fürdőruhát is tegyétek be, hiszen a strandidő és a  jó hangulat garantált!

Idéntől a Streetball Challenge lehetőséget ad - a 3X3 terjesztését szem előtt tartva - hivatalos FIBA szabványú 3X3 műanyag pályák vásárlására! Az AKCIÓ-ról bővebben a www.streetballnet.hu oldalon a "Pálya vásárlási és bérlési AKCIÓ" fülre kattintva olvashattok.

Vármegyei szövetségek