Bennmaradt a Nyíregyháza
02
Apr
2015
Bennmaradt a Nyíregyháza
2015. április 2.  |  11:19
Férfi NB I. A-csoport, Középszakasz, Felsőház

A felsőházi középszakasz 6. fordulójának nyitó meccsén, szerdán este a Kecskemét hazai pályán elsöprő fölénnyel, 72-47-re legyőzte a Sopront. Sztojan Ivkovics együttese esélyt sem adott ellenfelének, már az első percekben 17-0-ra vezetett.

KTE-Duna Aszfalt - Soproni Sördögök 72-47

Férfi NB I. A-csoport, Középszakasz, Középház

A középházban is a 6. forduló következett, mindkét esetben vendég siker született. A Pécs a szezon során már másodszor nyert Körmenden. A hazaiaknál ezúttal sem játszott a sérült Ryan Richards, a baranyaiaknál viszont extra teljesítmény nyújtott mindhárom légiós (Anthony Nelson 23, Martin Pahlmblad és Veljko Budimir is 18-18 pontot dobott). Szegeden is a külföldiek vitték a prímet, ám nagy különbség, hogy ez nem párosult győzelemmel. Az Alba Fehérvár sokáig hátrányban volt, de az utolsó negyedben végül felőrölte fáradtabb ellenfelét.

Egis Körmend - PVSK-PANNONPOWER 66-78

Naturtex-SZTE-Szedeák - TLI-Alba Fehérvár 86-98

Férfi NB I. A-csoport, Középszakasz, Alsóház

Szerdán este pótolták az alsóház 1. fordulójában áramszünet miatt félbeszakadt Nyíregyháza-MAFC derbit. Sitku Ernő csapata heroikus küzdelemben két ponttal győzött, ezzel bebiztosította bennmaradását az élvonalban. Az újonc fővárosiak pedig készülhetnek a ZTE elleni play-outra.

Marso Nyíregyháza KK - MAFC 74-72

Vármegyei szövetségek