FELHÍVÁS
07
Jan
2015
FELHÍVÁS
2015. január 7.  |  12:48
Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara 2015. tanév tavaszi félévétől 2 féléves Sportdiplomáciai szakirányú továbbképzési szakot indít levelező munkarendben.

Az oktatói karban Dr. Schmitt Pál köztársasági elnök és Dr. Simicskó István sportért felelős államtitkár mellett a sportdiplomácia és a sportélet jelentős hazai szereplői vesznek részt, akik szakmai tudásuk átadásával biztosítják, hogy az elméleti tudást a gyakorlatban is alkalmazni képes szakemberek kapjanak oklevelet induló képzésünkön.

A képzés során a résztvevők megismerkednek a diplomácia alapfogalmaival a hazai és nemzetközi sporttal összefüggésben, elsajátítják annak szakspecifikus technikáit, feladatait. Megszerzett tudásukkal képessé válnak hatékonyan részt venni a hazai és nemzetközi sportszervezetek munkájában, valamint képviselni azok érdekeit a civil, az üzleti és a közszférában. Tevékenységükkel hozzájárulnak a sport diplomáciai szakterületének modernizálásához, a magyar sport hazai és nemzetközi képviseletének fejlesztéséhez.

A képzés elvégzése után megszerezhető szakképzettség: Sportdiplomáciai szaktanácsadó.

Az önköltség díja: 200.000.- Ft/félév. A képzés díját a munkáltató átvállalhatja.

A képzésről és jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókról bővebben a http://www.kre.hu/ajk/index.php/szakiranyu-tovabbkepzesek/188-sportdiplomaciai-szaktanacsado.html linken, illetve a csatolt dokumentumokból tájékozódhat.

A jelentkezés határideje: 2015. január 31.

A jelentkezés e-mailen, levélben vagy személyesen történhet a kitöltött jelentkezési lappal és a szükséges mellékletekkel (a jelentkezési lap és a képzési tájékoztató mellékelve).

Budapest, 2015. január 7.

Tisztelettel:
Dr. Berkes Péter
egyetemi docens
Sportdiplomáciai szakirányú továbbképzés szakfelelőse

Vármegyei szövetségek