A férfiaknál az ASE nyerte a rangadót, elképesztő hajrát produkált a Kaposvár és a Szeged
07
Dec
2014
A férfiaknál az ASE nyerte a rangadót, elképesztő hajrát produkált a Kaposvár és a Szeged
2014. december 7.  |  22:14
Férfi NB I. A-csoport, 10. forduló:

Szombaton délután az újonc MAFC és a sereghajtó Zalaegerszeg csatájával folytatódott a 10. forduló a férfiaknál. A hazaiak esélyt sem adtak ellenfelüknek, Hunter, Brown és Lakosa vezérletével kiütötték a kék-fehéreket. Az ASE szoros meccsen hat pontot vert az Albára a rangadón, a Kaposvár és a Szeged pedig elképesztő hajrát produkált, előbbi 24, utóbbi 20 pontos hátrányt dolgozott le, és fordította a maga javára a mérkőzést.

MAFC - Zalakerámia ZTE KK 94 – 65
Kaposvári KK - PVSK-PANNONPOWER 76 – 73
Atomerőmű SE - TLI-Alba Fehérvár 74 – 68
Jászberényi KSE - Naturtex-SZTE-Szedeák 88 – 103

Női NB I. A-csoport, 7. forduló:

A női A-csoport 7. fordulójának nyitómeccsét a sereghajtó Vasas és a Zalaegerszeg vívta egymással. Bár az első negyedben még tíz ponttal a hazaiak vezettek (22-12), a félidőben pedig még döntetlen volt az állás (34-34), a szünet után érvényesült a papírforma, és végül simán nyert a ZTE. A kék-fehérek ezzel harmadik győzelmüket aratták, a Vasas pedig továbbra is nyeretlenül utolsó. A zalaiaknál Velkey, Zele és Mackay is 17 ponttal vette ki a részét a sikerből.
A nőknél még két mérkőzést rendeztek a 7. fordulóban, a listavezető Sopron megőrizte veretlenségét, miután 12 ponttal nyert Győrben. Az alsóháziak csatájából pedig a Szekszárd jött ki győztesen, 9 pontot vert idegenben az MTK-ra.

ZTE Női Kosárlabda Klub - Atomerőmű KSC Szekszárd 83 – 63
CMB CARGO UNI Győr - UNIQA-Euroleasing Sopron 74 – 86
MTK-Budapest - Atomerőmű KSC Szekszárd 73 – 82

Vármegyei szövetségek