02
Mar
2017
Női EB: elindult a sajtóregisztráció
2017. március 2.  |  15:04

Elkezdődött 2017-es női kosárlabda Európa-bajnokság médiaakkreditációs folyamata. Az EB-t június 16. és június 22. között Csehországban rendezik. A magyar válogatott sikeres kvalifikációt követően az A-csoportba kapott besorolást, így csoportmeccseit Hradec Kralove városában vívja meg június 16-20.között. Továbbjutás esetében az EB kieséses szakaszát Prágában, az O2 Arénában vívják június 22-25. között.

A tudósítók akkreditációjukat a FIBA ​​médiaoldalán adhatják le: https://accreditation.fiba.com/fiba-publicregistration/en-US/Account

A jelentkezés benyújtásának határideje május 15.!

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

A sikeres jelentkezésről a FIBA értesítést küld. Fontos, hogy a jelentkezés önmagában nem jelent automatikus akkreditációt!

A helyes és érvényes akkreditációhoz mindenképpen fel kell tölteni a jelentkező portréfotóját, azokat a jelentkezéseket, melyek ezt nem tartalmazzák, nem veszik figyelembe az elbíráláskor.

Szabadúszók újságíróknak, fotósoknak és videósoknak is lehet kérni akkreditációt, ebben az esetbenbizonyítaniuk kell, hogy mely médiumnak végzik munkájukat.

A regisztrációval kapcsolatos további kérdéseket illetően a Fiba kommunikációs irodájának munkatársai állnak a sajtó rendelkezésére a communications-europe@fiba.com emailcímen.

Vármegyei szövetségek