Remek nemzetközi sikert ért el a Soproni Tigrisek
15
Feb
2017
Remek nemzetközi sikert ért el a Soproni Tigrisek
2017. február 15.  |  01:24

Második helyen zárta a Soproni Tigrisek SE gyerek csapata a Nemzetközi Peak kupát Marosvásárhelyen.

Csoportmeccsek:

Soproni Tigrisek - PBA Panathinaikos 48-27

Gladius 1 - Soproni Tigrisek 15-53

Together TG Mures - Soproni Tigrisek 12-52

Halász Tamás edző: Az eredmények alapján úgy tűnhet hogy nagyon könnyedén nyertük a csoportunkat, de azért el kell mondani hogy nagyon sokat kellett dolgozni az elsőségért. Mindegyik csapat körömszakadtáig küzdött, kőkeményen védekezett ellenünk, és abszolút nem adták könnyen magukat.

Legjobb négybe jutásért:

Soproni Tigrisek - BC Mures 35-26

Halász Tamás edző: Itt már az eredményen is látszik hogy nem volt könnyű mérkőzés. A BC Mures csapata azonkívül hogy, egészpályás agresszív letámadást alkalmazott ellenünk végig, nagyon okosan játszott, ez társult egy nagyon jó szerkezettel.

Döntőbe jutásért:

Soproni Tigrisek- Pioesti Basketball 35-21

Halász Tamás edző: Ezen a mérkőzésen nagyon fegyelmezetten és odafigyelve játszottunk, aminek meg is lett az eredménye, hiszen egy igen erős csapatot sikerült 14 ponttal megvernünk.

Döntő:

Soproni Tigrisek - UBT Cluj Napoca 35-36

Halász Tamás edző: Fájó egypontos vereséget szenvedtünk a döntőben, amit nehéz feldolgozni. Attól függetlenül hogy pont a döntőben nem sikerült támadásban azt csinálni amit szerettünk volna, le a kalappal a fiúk előtt, mert óriásit küzdöttek 700 ember előtt. Ami számomra és az ott lévő pár szülő és stábtag számára is megható pillanat volt, amikor a srácok a magyar hinmusz hallatán átkarolták egymást és várták a küzdelmet. Köszönöm az élményt.

Vármegyei szövetségek