11
Feb
2017
Hétvégén kezdődik a fiú junior bajnokság rájátszása
2017. február 11.  |  03:14

Leány junior: győzött a listavezető

A következő meccseket péntek délután és szombaton játszák

A leány juniorok rájátszásában a Piros-csoportban győzött a listavezető: a Vasas Akadémia 99-52-re nyert a Kosárlabda Akadémia Pécs ellen, így továbbra is hibátlan mérleggel áll a tabella élén. A tavalyi ezüstérmes következő mérkőzésére nem kell sokat várni: szombaton a Kecskeméti KC ellen lép pályára.

A Fehér-csoportban péntek délután folytatódnak a küzdelmek: a CEKK a BEAC-Újbuda KA/B-vel csap össze. A Zöld-csoportban is nyert a listavezető, és ezzel háromból három győzelemmel vezet: a Zalaegerszegi KTE 75-58-ra verte meg a Pécsi VSK-t. A következő meccset (Debreceni KA-DEAC-Szolnoki MÁV SE) szombaton rendezik.

A részletekről az alábbi linken tájékozódhat:

http://kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=whunu18&year=x1617


Fiú junior: kezdődik a rájátszás

A felsőházban szombaton, az alsóházban pénteken folytatódnak a küzdelmek

Folyatódik a bajnokság a fiú junioroknál is: a rájátszás küzdelmeire kerül sor péntek estétől. Az első mérkőzést az Alsóházban játszák: a Keleti-csoportban a Szolnoki Olaj KK az Atomerőművel mérkőzik meg.

A Felsőház sem késlekedik sokáig: a tavalyi bajnokság ezüstérmese, a Kosárlabda Akadémia Pécs a Debreceni KA-DEAC-ot fogadja.

A részleteket az alábbi linken találja meg:

http://kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=hunu18&year=x1617 


Fiú serdülő: a főtábla első köre következik

32 csapat szereplésével folytatódik a bajnokság

A fiú serdülő bajnokságban az országos főtábla első fordulójára kerül sor a hétvégén. A területi alapszakaszból 32 csapat jutott be, a sorsolást pedig területi alapon bonyolították le - a többiek a regionális bajnokságban folytatják.

Az első főtáblás körben a nyolc négytagú csoport első két-két helyezettje jut be a legjobb 16-ba, ami azért fontos, mert ezen csapatok nagyobb eséllyel kerülhetnek be a nyolcas döntőbe.

A mérkőzéseket Nagykőrösön, Kecskeméten, Kaposváron, Debrecenben, Sopronban, Székesfehérváron és Szombathelyen rendezik meg. A tavalyi kiírás győztese, a Dávid Korél KA A-csapata, az F-csoportban hazai pályán játszik.

A részletes műsort és később az eredményeket az alábbi linken találják meg:

http://kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=hunu14&year=x1617



 

 

 

Vármegyei szövetségek