Szombaton Streetball Challenge Kőbányán
21
May
2016
Szombaton Streetball Challenge Kőbányán
2016. május 21.  |  02:13
Május 21-én, szombaton reggel a hagyományos nyitó helyszínen, Kőbányan kezdetét veszi az idei, sorrendben 24. szabadtéri kosaras évad az, OTP Junior Adidas streetball challenge sorozat.

Az időjárás ideálisnak ígérkezik, enyhén felhős égbolttal és 24 fok körüli hőmérséklettel. Már csütörtök este több, mint 80 csapat nevezett az összesen 17 kategóriában. A szervezők örömére Kőbányán a kenguru korosztály lesz a legnépesebb, amelyen a részvétel az MKOSZ jóvoltából - ahogy tavaly - idén is ingyenes, s amelynek résztvevőit idén is a TOTI bújtatja szerelésekbe. 

A hagyományos kísérő programok az idei sorozatban sem maradnak el. Kőbányán lesz Millió forintos kéz, de lesz hagyományos hárompontos dobóverseny a Starz.hu támogatásával, valamint zsákolóverseny is. A szervezők a sorozat kezdete óta kiemelt figyelmet fordítanak az esélyegyenlőségére, s ennek megfelelően most, Kőbányán is pályára lépnek speciális olimpikonok.

A szervezők ezúttal is sok színes kísérő programmal kedveskednek az éppen nem versengő kosarasoknak, lesz tánc és vívó bemutató, ritmikus gimnasztika.

 

Vármegyei szövetségek