19
Nov
2015
SAJTÓAKKREDITÁCIÓ
2015. november 19.  |  10:27
Ezúton szeretnénk tájékoztatni a sajtó képviselőit, hogy a 2015. november 21-én Miskolcon, a Generali Arénában megrendezett Magyarország-Izland, női Európa-bajnoki selejtezőre a sajtó képviselőinek előzetes akkreditáció szükséges.

Kérjük, hogy a jelentkezéseket a következő e-mail címre (andras.farago@hunbasket.hu) küldjék el, legkésőbb november 19. (csütörtök) 16:00 óráig.
Az akkreditációk elbírálásáról minden érintettet november 20-án értesítünk, mivel  a sajtóhelyek száma korlátozott és helyszíni akkreditáció nem lesz.
Fontos információ, hogy az MKOSZ belépők érvényességét korlátozza szövetség, így erre az eseményre nem lehet azokkal belépni.

Ezúton szeretnénk továbbá jelezni, hogy fotós/operatőr – a nemzetközi szabályoknak megfelelően – a pályát övező kétméteres sávban nem tartózkodhat (kivéve a közvetítő televízió munkatársait).
Emellett a televíziós stáboknak szükségük van forgatási engedélyre ay MTVA-tól és természetesen az élő közvetítés végéig nem forgathatnak/interjúzhatnak a pályán.

Előre is köszönjük az együttműködést!

Vármegyei szövetségek