A fehérváriak vendégül látják az egyenruhásokat
21
Oct
2015
A fehérváriak vendégül látják az egyenruhásokat
2015. október 21.  |  23:48


A magyar katonák és rendőrök emberfeletti munkát végeznek az ország határain. Ezt szeretné megköszönni a TLI-Alba Fehérvár és a Köfém SC, a két, fehérvári sportklub szombaton vívja soron következő bajnoki mérkőzését, a férfi kosarasok a Kaposvárt, míg a Fehérvár KC női kézilabdázói a Vácot látják vendégül. Előbbi találkozó 17, utóbbi 19 órakor kezdődik, a két rendezvényre a sportklubok jegyeket ajánlottak fel a fehérvári rendőröknek, katonáknak, valamint családtagjaiknak.

A kosármérkőzésre szóló 100-100 belépőt Halm Rolland, a TLI-Alba Fehérvár ügyvezető igazgatója adta át a Székesfehérvári Rendőrkapitányság két képviselőjének, Kajtor Zsolt őrnagynak, dr. Kovács Áron századosnak, valamint a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság személyzeti főnökének, a szintén fehérvári Szívos István ezredesnek. 

A kosarasok ügyvezetője, Halm Rolland megjegyezte, azzal mindenki tisztában van, mennyire fontos az ország védelme, ezt szeretnék megköszönni a felajánlott meccsbelépőkkel. A sportvezető biztosra veszi, a belépők jó helyre kerülnek.

Vármegyei szövetségek