Az ELITE az elitben
20
Oct
2015
Az ELITE az elitben
2015. október 20.  |  23:09

Nagy sikert könyvelhet el az ELITE Sportegyesület: az ELITE Basket Törökbálint U18 és U16 korosztályú együttese is a legmagasabb kategóriában játszhat, mindkét csapat a Nemzeti Kiemelt Bajnokságban szerepelhet.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) által akkreditált kosárlabda akadémiák közül csak nyolc (Budapesti Honvéd, Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia Székesfehérvár, Debreceni Kosárlabda Akadémia, Kosárlabda Akadémia Pécs, MAFC, Nyíregyházi Sportcentrum Kosárlabda Akadémia, Szombathelyi Kosárlabda Akadémia, Vasas Akadémia), továbbá három patinás NB-I/A csoportos kosárlabda klub (Körmend, Szolnoki Olaj KK, Szedeák Szeged) vívta ki ugyanezt a jogot.

És mivel az ELITE SE az MTK Törökbálint NB-I/B osztályú felnőtt és U20-as csapatainak az utánpótlását biztosító együttműködő partnere, az ott sportolók egy magas minőséget jelentő, komplett kosárlabda struktúra részesének tekinthetik magukat.

A Junior és Kadett csapatok sikereinek közvetlen kovácsai Szarvas Gábor és Bódi Ferenc edzők, de természetesen a sportszervezet minden edzője, szakembere hozzátette a magáét e szép sikerhez.

Vármegyei szövetségek