Szolnoki VSI/A - MAFC Kosársuli/A 63-48
31
May
2015
Szolnoki VSI/A - MAFC Kosársuli/A 63-48
2015. május 31.  |  16:01
Gyors szolnoki kosárral kezdődött a bronzcsata. Mindkét együttes jól teljesített, így az első negyed közepén csak a nem túl biztatónak nevezhető 3 pontos Szolnok- előnyt mutatott az eredményjelző. Mivel jól teljesített a szolnoki gárda, hiába próbálkozott még közelebb jutni a MAFC, mert nem sikerült. Maradt két pont előny a negyed végére (10. perc: 16-14). A második etap első három percében összejött a fordítás (13. perc: 19-20). Maradt továbbra is a szoros csata, ugyanis nem tudtak dűlőre jutni egymással a csapatok. Szünetig fej-fej mellett haladt a két együttes, s pihenőre is egyenlő állásnál mentek a játékosok (20. perc: 28-28). A harmadik negyedben is jobbára egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán. Néhány ponttal mindig jobb volt a Szolnok, ám nem tudott „elszakadni" a szintén jól játszó MAFC-tól. Az utolsó negyed közepére 11 pontra nőtt a Tisza-partiak vezetése (36. perc: 54-43). Innentől kezdve bárhogyan is próbálkozott a MAFC, nem sikerült közelebb férkőznie a Szolnokhoz, s a csoportmeccsen elszenvedett vereség után a bronzmérkőzésen is kikapott a Szolnoktól.

Szolnoki Zoltán edző: Számunkra ez volt a torna legnehezebb mérkőzése. Le a kalappal a fiúk előtt, hogy ekkora szívvel-lélekkel dolgozták végig ezt a négy napot. Köszönet mindenkinek.

Nagy Krisztina edző: Hosszú ideig partiban voltunk. Még a győzelemre is volt remény, de végül nem tudtunk meglépni a szépen játszó Szolnoktól. Köszönet a jó rendezésért a bajaiaknak.



Vármegyei szövetségek