16
Oct
2014
Leány tini: fordulatos meccsek az első fordulóban
2014. október 16.  |  20:56
A leány tiniknél az alapszakasz első fordulóját rendezték meg a hétvégén. Az A-csoportot a Soproni Darazsak Akadémia/A nyerte meg, ám a legizgalmasabb meccset mégsem a házgazdák, hanem a torna második helyéért harcoló Széchenyi KA és a Zala Volán TE játszotta - végül előbbi nyert 76-75-re. Ugyancsak fordulatosra sikerült az E-csoport megnyeréséért folytatott Atomerőmű Sportegyesület-Pécsi VSK találkozó is, amelynek a végén a pécsiek örülhettek (68-66).

A fiú serdülőknél a területi alapszakasz meccseit játszották le legutóbb. A legszorosabb összecsapásokat hozó tornát a dél-keleti régió D-csoportjában rendezték meg. Itt a Vásárhelyi KS bizonyult a legeredményesebbnek, amely a Mezőberényi KK után (75-46) a Szentesi KK-t verte meg (58-52). A torna második helyét a Szentes szerezte meg, miután 55-40-re nyert a Mezőberény ellen.

A hosszú programból a következő időszakra is maradt: a fiú serdülőknél a különböző régiók tornáinak második fordulója még hátravan, a leány tiniknél pedig a K-csoport meccseit a soron következő hétvégén játsszák.

A részletes programot és az eredményeket az alábbi linkeken találják meg:

Leány tini: http://kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=whunu13&year=x1415

Fiú serdülő: http://kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=hunu14&year=x1415

Vármegyei szövetségek