18
Apr
2014
Kadett: véget ért a leányok felsőházi rájátszása
2014. április 18.  |  11:14
A leány és a fiú junior bajnokság befejezése után a kadettek is a célegyenes felé tartanak. A leányoknál hétvégén befejeződött a felsőházi rájátszás, amelyet a Vasas nyert meg. A fővárosiak előbb rendkívül szoros meccsen, különösen a hajrában nyújtott teljesítményüknek köszönhetően 55-54-re legyőzték a második helyen záró Sopront, majd a harmadik Győr ellen is sikerrel jártak (64-56).

A Kecskemét a Szekszárd (81-63) és a Pécsi VSK (78-67) legyőzésével biztosította helyét a nyolcas fináléban. A Szekszárd és az MTK a keresztjátékban folytatja, ahol az alsóházból érkező Zsíros Akadémia, illetve a Kosárlabda Akadémia Pécs ellen szerezhetik meg a maradék két döntőt érő helyezést.

A fiúknál is a nyolcas döntőért vívott keresztjáték következik. A felsőházi rájátszást a Körmend nyerte meg a Vasas és a MAFC előtt, a hatodik, egyben az utolsó biztosan döntőt érő helyezést a Kaposvár szerezte meg. A Szombathely és a Debrecen a Péccsel, illetve a Bajával csap össze a maradék két kiadó finálés helyért.

A részletes eredményeket és műsort az alábbi linkeken találják meg:

Fiú kadett: http://www.kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=hunu16&szakaszid=13&year=x1314

Leány kadett: http://www.kosarsport.hu/utanpotlas/?nat=whunu16&szakaszid=43&year=x1314

Vármegyei szövetségek