2022/2023 - Budapesti Honvéd/A – NKA Pécs/A 56-86
19
May
2023
2022/2023 - Budapesti Honvéd/A – NKA Pécs/A 56-86
2023. május 19.  |  13:00
Az első negyedben Inalegwu Noel vezérletével, aki 16 pontot dobott a mérkőzés kezdetén, az NKA Pécs csapata szerezte meg az előnyt (15-21). A folytatás szorosabb eredményt hozott, közelebb tudott jönni a Honvéd csapata, de a félidőre újból meglépett az akadémia (33-41). A nagyszünetben a baranyaiaknak sikerült jobban feltüzelni magukat, ugyanis az utolsó negyed előtt már 16 pontos előnyre tettek szert (44-60). A záró felvonásban sem történt nagy meglepetés a mérkőzés alakulását tekintve, a pécsiek tovább növelve a különbséget diadalmaskodtak a fővárosiak ellen kereken harminc ponttal (56-86).
 
 
Fenyődi Szabolcs, a Budapesti Honvéd/A vezetőedzője: Az első félidőben tudtuk fegyelmezetten, koncentráltan kosárlabdázni, ami meg is mutatkozott az eredményen. A szünetben sajnos az öltözőben maradtunk, és nem is tudtunk felzárkózni az ellenfélhez. Pihenünk egyet, és izgatottan várjuk a további mérkőzéseinket!
 
Moosz Milán, az NKA Pécs/A vezetőedzője: Igazán színvonalas meccset játszottunk. Jó látni egyszerre ennyi tehetséget a pályán, mindkét oldalon. Le a kalappal a csapatom előtt, de a Honvédnak is nagy gratuláció jár, hiszen nagyon jó munka folyik náluk, ha azt nézem, mennyit fejlődnek a játékosaik! Ami minket illet, a védekezésünkön még mindig van hova szigorítani, ez még mindig nem az álomvédekezés volt részünkről. Minden nyomás nélkül folytatjuk...

Vármegyei szövetségek