2022/2023 - KASI/A – MAFC/A 93-85
18
May
2023
2022/2023 - KASI/A – MAFC/A 93-85
2023. május 18.  |  22:15
Az első mérkőzésén elszenvedett egypontos vereség után a KASI a MAFC elleni győzelemmel javított. A nagyszünetben még úgy tűnt, hogy a kaposváriaknak most sem terem babér, a fővárosi csapat ugyanis 10 ponttal vezetett (45-55), köszönhetően elsősorban a remek második negyedének (19-27). A folytatásban azonban óriásit küzdöttek Fodor Dénes tanítványai, akik a harmadik felvonásban nem csak utolérték ellenfelüket, hanem a vezetést is átvették. A végül 28 pontig jutó Drossnak köszönhetően a KASI az utolsó negyedben is tartotta előnyét, és nagyon fontos, 93-85-ös győzelmet aratott.
 
 
Fodor Dénes, a KASI/A vezetőedzője: – Ugyan még sok mérkőzés van vissza a tornából, de az egyik legjobbat most lejátszottuk, amihez nagyon jó ellenfél volt a MAFC, gratulálok nekik! Saját csapatomra rendkívül büszke vagyok, ismét mélyről kellett visszajönni, ami a szezonban először sikerült. Erre az energiára van szükségünk a későbbiekben is, hogy versenyképesek legyünk. Köszönjük a szurkolást, óriási energiát adott! Megyünk tovább a cél felé!
 
Vittay-Hajnik Ambrus, a MAFC/A vezetőedzője: – Gratulálok a Kaposvárnak a győzelemhez! Egy döntő már csak ilyen, hatalmas harc a pályán és azon kívül is. Olyan sok mindent tudnék mondani a csapatom védelmében, és úgy érzem, a megfelelő platformon egyszer el is kell mondanom. Most viszont egy sokkal testhezállóbb és emberileg hozzám közelebb álló feladat vár rám és a csapatomra is, amire becsülettel felkészülünk, és holnap megcsináljuk! Csak a MAFC!

Vármegyei szövetségek