2022/2023 – MEAFC - Jezsuita/A – Kecskeméti KA/A 45-44
18
May
2023
2022/2023 – MEAFC - Jezsuita/A – Kecskeméti KA/A 45-44
2023. május 18.  |  20:45
Nagyon úgy tűnik, hogy a MEAFC-Jezsuita csapata az egypontos győzelmek mestere. A KASI elleni 60-59-es siker után ugyanis a csütörtöki második meccsén ismét a lehető legszorosabban nyert: 45-44-re múlta felül a Kecskemétet. A két csapat gyakorlatilag végig fej-fej mellett haladt, nagyon szoros mérkőzést játszottak egymással, az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy ki győz. A nagyon kevés pontot hozó összecsapáson a nagyszünetben 22-19-re vezetett a MEAFC, a harmadik negyed végére azonban egyenlítettek a kecskeméti srácok (33-33). Az utolsó felvonás döntött tehát, amely során hol az egyik, hol a másik csapat vezetett – a győztes kosár végül Rozmán nevéhez fűződött, aki egy duplával nyerte meg a meccset csapatának.
 
 
Gulyás László, a MEAFC - Jezsuita/A vezetőedzője: – Nem mi játsszuk itt a legszebb, legjobb játékot, de van vér a fiúkban ott, ahol lennie kell, ezért nyerhettünk, nyertünk meg két ilyen szoros csatát. Gratulálok a fiúknak és a Kecskemétnek is, mert nagyon inspiráló, ahogy fejlődtek egész évben! Ez volt az idei ötödik mérkőzésünk ellenük.
 
Bindics Gábor, a Kecskeméti KA/A vezetőedzője: – Két fáradt csapat küzdelmes, de alacsony színvonalú, egylabdás mérkőzésén a jobban koncentráló együttes tudott győzni. Gratulálok a miskolciaknak elsősorban azért, hogy milyen utat tettek meg! A középházból érkező csapatok közül szerintem ők fejlődtek a legtöbbet, elismerés illeti őket!

Vármegyei szövetségek