2022/2023 – MEAFC - Jezsuita/A – KASI/A 60-59
18
May
2023
2022/2023 – MEAFC - Jezsuita/A – KASI/A 60-59
2023. május 18.  |  13:20
Dross kosarával indult az NKA Pécs csarnokában megrendezett 2022/23-as fiú serdülő döntő. Az első negyedben fej-fej mellett haladt a két együttes, aminek végén 15-15-s eredménnyel zártak a csapatok. A folytatásban a MEAFC Kovács Áron vezérletével meg tudott lépni ellenfelétől, és az első játékrész végére 12 pontos előnyre tett szert (37-25). Dross kosarainak és a KASI jó védekezésének köszönhetően a harmadik negyed végére már csak 6 pontos hátránya volt a somogyiaknak. Az utolsó játékrész végére a kaposváriak feljöttek egy pontra, és támadhattak is a győzelemért, azonban ezt nem sikerült értékesíteni, így a miskolciak örülhettek a mérkőzés végén.
 
Gulyás László, a MEAFC - Jezsuita/A vezetőedzője: Úgy kezdtük a tornát, ahogy szerettük volna. Az utolsó két percet leszámítva kezünkben tartottuk a mérkőzést. A végét elrontottuk, de ennek ellenére úgy érzem, megérdemelten nyertünk. Gratulálok a KASI-nak is, sportszerű, jó csapat!
 
Fodor Dénes, a KASI/A vezetőedzője: Gratulálok a Miskolcnak, kevesebb hibával, több szerencsével párosult az ő játékuk. Mi a torna első meccséhez megfelelő ideges támadójátékot hoztuk, és túl nagy előnyt adtunk, amit nem sikerult ledolgozni. Semmi sincs veszve, van két nyerhető mérkőzésünk, az a célunk, hogy továbbjussunk! Küzdünk tovább!

Vármegyei szövetségek