2020/2021 - Csata DSE - Darazsak Sportakadémia/A 95-43
07
May
2021
2020/2021 - Csata DSE - Darazsak Sportakadémia/A 95-43
2021. május 7.  |  23:43
Toman Petra vezérletével egy 6-0-lal próbált alaphangot adni a Csata a találkozónak, majd a kispadtól érkező Völgyi Lili villanásaival kiegyenlítetté tették a játékot a soproniak. A szakasz vége megint a Csata csapatáé volt, amely úgy szerzett 12 pontos előnyt, hogy Toman P. az első 10 percben ugyanúgy 12 pontot szerzett, mint az egész soproni csapat. A második etap
elején váltva este a kosarak, a Darazsak együttesét Kókai Patrícia próbálta versenyben tartani. A negyed közepén a Toman-trió - Petra, Dóra és Réka - vezetésével, egy 15-2-vel 20 pont fölé növelte a különbséget a Csata, amely megnyugtató, 22 pontos vezetés tudatában mehetett pihenni szünetre.
 
A második félidőben is nagy fölényben játszottak a fővárosiak, a harmadik negyed közepén 30 pont fölé nőtt az előnyük. A soproni csapatnak felvillanásai voltak - folyamatosan "nyílt az olló", s ehhez Vladár Róza kosaraira is szüksége volt a Csata csapatának. A budapesti együttes fölényes diadallal jutott a döntőbe, ahol a Vasas lesz az ellenfele - a bronzéremért a soproniak a pécsiekkel csapnak majd össze.
 
 
Semsei Barbara, a Csata DSE vezetőedzője: Sajnálatos sérüléssel az első percben elvesztettük az egyik centerünket, de a csapat szépen tudott reagálni a hiányára. Jobbulást Dorka, várunk a döntőben!
 
Czirják Szilvia, a Darazsak Sportakadémia/A vezetőedzője: Gratulálok az ellenfélnek! Vasárnap új meccs, új esélyek. Hajrá Sopron!

Vármegyei szövetségek