Drámai csatában elődöntős a Győr
02
Mar
2016
Drámai csatában elődöntős a Győr
2016. március 2.  |  17:52
A döntetlennel zárult első negyed után a második játékrészt 12 ponttal nyerte meg a Győr (43-31), ám a fordulás után a szekszárdiak 14-0-s sorozatot produkálva kiegyenlítettek (49-49), sőt 30 perc játék után már a Djokics-csapatnál volt az előny (53-49).

Az utolsó játékrész óriási csatát hozott, 26 másodperccel a vége előtt, 62-62-nél egy videóbíró segítségével meghozott döntes alapján a Szekszárd támadhatott a győzelemért, de eladták a labdát, Laklóth a dudaszó pillanatában dobott tempójával pedig nyert a Győr és csütörtökön a Diósgyőrrel mérkőzhet az elődöntőben.

Völgyi Péter: Gratulálok a Szekszárdnak! A pályán sajnos nem tudtuk megmutatni, hogy mennyivel jobb csapat vagyunk. Egylabdás meccs volt, szerencsére jól jöttünk ki a végjátékból. Bízom benne, hogy az előttünk álló két mérkőzés közül az egyiket megnyerjük.

Zseljko Djokics: A félidőben fel kellett adnunk az előre megtervezett stratégiánkat, mert nem működött. Amit a szünet után próbáltunk játszani, az visszahozott minket a meccsbe, de Scekics kipontozódása szerintem eldöntötte a találkozót. A Győr a végén újra magára talált és nyerni tudott. Gratulálok nekik!

Statiszika: http://kosarsport.hu/game/whun_cup/x1516/whun_cup_2

Vármegyei szövetségek