Dávid Kornél KA - ZTE KK 59-80
29
May
2015
Dávid Kornél KA - ZTE KK 59-80
2015. május 29.  |  11:00
-Ponterősebben kezdett a zalaegerszegi csapat, s ugyan a negyed közepére feljött egy pontra a fehérvári alakulat (6. perc: 8-9), a negyedből hátralevő időben 12 pontra növelte előnyét a ZTE. A második negyedben tovább hajtott az egyenlítésért a Székesfehérvár, am a ZTE mindig akkor szerzett pontokat, amikor nagy szüksége volt ezekre. Az első félidő végére ismét 2 pontra közelítette meg ellenfelét a DK (18. perc: 28-30), de a szokásos forgatókönyv is megismétlődött és szünetre közel tíz pontra nőtt a zalaegerszegiek előnye. A harmadik negyedben is folytatódott a fehérváriak felzárkózási kísérlete. A negyed végére 9 pontra jött fel a DK (29. perc: 46-55). Az utolsó tíz percben már gyakrabban hibázott az egész meccsen az eredmény után futó Fehérvár, s ezt mindig kihasználta a zalaegerszegi alakulat. A mérkőzés végére elfáradt a DK, s a ZTE húsz pont növelte előnyét.

Kertész Zsolt edző: A jó erőkből álló Zalaegerszeg ellen 36 percen keresztül játékban voltunk. A végére elfáradt a tartalékos csapatom.

Hanzséros Alajos edző: Kicsivel többet mutattunk tudásunkból, mint ellenfelünk. Jobban játszottunk a fehérváriaknál. Gratulálok a csapatnak!

Vármegyei szövetségek