Százhalombattai KSE - Soproni Darazsak Akadémia 47-57
16
May
2015
Százhalombattai KSE - Soproni Darazsak Akadémia 47-57
2015. május 16.  |  13:56
10-18-as soproni vezetést követően a második negyedben felzárkózott a Százhalombatta, és egy pontra csökkentette hátrányát 28-29-nél. A félidőben 30-33-ra vezetett a Soproni Darazsak, ám a harmadik negyed közepén Lendér triplájával kiegyenlített a Százhalombatta (35-35). A negyed végére 40-44-re a Sopron tartott előrébb, ám játékuk egyáltalán nem volt meggyőző: az alacsonyabb szerkezetű Százhalombatta több lepattanót szerzett, és könnyen találta meg a lyukakat a soproni védelmen. Az utolsó 5 percre elfogyott a 8 embert rotáló, végig zónázó Százhalombatta, a Soproni Darazsak végül 10 ponttal, 47-57-re győzött.

Bálintné Hegedűs Magdolna: Ilyen a sors: akivel tegnap egy jó meccset játszottunk, és idén még nem vertek meg minket, játszhatnak az ötödik helyért, mi pedig nem. Ez nem a mi tornánk volt, megtizedeltek bennünket a sérülések. A lányok nagyot harcoltak, de sajnos a játékvezetők is az ellenfél javára tévedtek. De pont nélkül nem lehet nyerni, a ziccereinket be kellett volna dobni. Holnap is lesz egy nap, és mi nagyon örülünk, hogy itt lehetünk ezen a tornán, megpróbálunk helytállni, de ez nem lesz könnyű.

Czirják Szilvia: Gratulálok a csapatomnak, mert nagyon okosan és taktikusan kellett játszani a Százhalombatta 40 percig tartó zónája ellen. Ma ezt nagyon ügyesen megoldottuk, küzdünk tovább az ötödik helyért.

Vármegyei szövetségek