Csata DSE - Százhalombattai KSE 99-49
15
May
2015
Csata DSE - Százhalombattai KSE 99-49
2015. május 15.  |  20:45
5 pontos Csata-előny után felvette a ritmust a Százhalombatta, 10-9-nél pedig már csak egy pont volt az előnye a Csatának. Az 5. perctől azonban fokozatosan mutatkozott meg a Csata fizikális és tudásbeli fölénye, a negyed végén pedig már 26-14-re vezettek a Tursics-tanítványok.

Angyal középtávolijával lépte át először a 20 pontos differenciát a Csata, a félidőig 24 pontot szóró Lelik triplájával pedig már 40-16-ra vezetett a Csata DSE. A félidőre 48-22-es vezetéssel vonulhattak a távolról is jól célzó, a játék minden elemében domináló fővárosiak.

A harmadik negyedben mindössze 6 pontig jutott a Százhalombatta, a Csata pedig már 76-28-ra vezetett. Az utolsó negyedben már csak az a kérdés maradt, eléri-e a 100 pontot a csoportját megnyerő Csata. Ez végül nem sikerült, 99-49-re nyert a Csata a Százhalombatta ellen. Az „A" csoportban így a Csata első, a szeged második helyen jutott tovább.

Tursics Sándor: Jó felkészülés volt a holnapi keresztjátékra, amely jó mérkőzésnek ígérkezik a Pécs ellen.

Bálintné Hegedűs Magdolna: A Csatának gratulálok, nagyon jó játékosállománnyal és képzett csapattal rendelkeznek. Minket a mai nap szerencsétlenül érintett, két játékosunk is lesérült. Remélem, hogy holnap egy jobb napra virradunk ilyen szempontból. Az eredményeinkkel elégedett vagyok, tudtuk, hogy az első mérkőzés volt az, amit megnyerhetünk. Nem tudjuk, fel-vagy leszállóágban van-e a Sopron, holnap kiderül, ki játszhat majd az ötödik helyért.

Vármegyei szövetségek