Grúzia, itt vannak a magyarok!
23
Aug
2014
Grúzia, itt vannak a magyarok!
2014. augusztus 23.  |  19:45
Egy isztambuli átszállással, kis késéssel landolt a magyar delegáció Tbilisziben, az idei Eb-selejtezősorozat negyedik állomásán.

A szálloda recepcióján Zaza Pachuliába és társaiba botlott bele a magyar csapat, a grúz válogatott éppen edzésre indult, egyúttal arra is fény derült, hogy a holnapi ellenfelek ugyanabban a hotelben vannak elszállásolva.

Helyi idő szerint este 8-kor a mieink is tréningre indultak a 8500 férőhelyes Sportok Palotájába. Az aréna igazi ex-szovjet típusú sportcsarnok: sok helyen már esik szét az épület, de ha megtelik, akkor félelmetes hangulat uralkodhat benne.

Az előzetes hírek szerint két nap alatt 5500 jegyet elővételben eladtak a vasárnap esti magyarok elleni meccsre, hiszen Grúziában mindenki tudja, hogy amennyiben nem nyer a dédelgetett és előzetesen csoportgyőzelemre esélyesnek tartott csapatuk, akkor már biztosan nem lesznek ott a jövő évi Európa-bajnokságon.

A magyar csapat ezúttal is azzal a 12 játékossal veszi fel a harcot a hazaiak ellen, akik az eddigi selejtezőkön lehetőséget kaptak. A hangulattal ezúttal sincs probléma, azzal pedig mindenki tisztában van, hogy az előttünk álló mérkőzésen óriási lépést tehet válogatottunk afelé, hogy 1999 után ismét Eb-n szerepelhessen a magyar nemzeti csapat.

Rossz hír a magyarországi szurkolóknak, hogy a grúz televízió műszaki problémái miatt a meccset Magyarországon a DIGI Sport élőben nem tudja közvetíteni, csak felvételről tűzheti majd műsorára a mérkőzést.

Vármegyei szövetségek