Ünnepelne augusztus 20-án a válogatott
19
Aug
2014
Ünnepelne augusztus 20-án a válogatott
2014. augusztus 19.  |  23:01
Szerdán Portugália ellen lép pályára Kecskeméten a Messzi István Sportcsarnokban a magyar férfi kosárlabda válogatott. Az Eb-selejtezők E-csoportjának nyitómeccsén a mieink 58-38-ra nyertek, újabb győzelem esetén továbbra is marad esélyünk a jövő évi kontinenstornára való kijutásra.

Rossz hír, hogy Dénes Gábor még a grúzok ellen bordasérülést szenvedett, Csehországban csak fájdalomcsillapítókkal és injekciókkal tudott játszani, most azonban már biztosan nem tud pályára lépni.

- Biztos vagyok benne, hogy a sok utazás és meccsek miatt mindkét csapat nagyon fáradt, amelyikünk frissebb tud lenni, az nyeri a szerdai találkozót. Bizakodó vagyok, az eddig elért eredményeink alapján azt gondolom, hogy mi vagyunk az esélyesek, ezt azonban a pályán is be kell bizonyítanunk. Bízom benne, hogy továbbra is ugyanolyan szorgalmasan fognak dolgozni a játékosaim, mint eddig, a szurkolók pedig ugyanolyan remek hangulatot varázsolnak majd a kecskeméti csarnokba, mint tették azt legutóbb - mondta Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány.

Vármegyei szövetségek