Csehország-Magyarország férfi Eb-selejtező következik
17
Aug
2014
Csehország-Magyarország férfi Eb-selejtező következik
2014. augusztus 17.  |  00:36
Már pénteken elhagyta a kecskeméti főhadiszállást a magyar válogatott – Mosonmagyaróváron aludt a csapat –, de csak szombaton délután érkezett meg egy hosszú buszút (Csehországban hatalmas dugóba lassította a haladást) után a delegáció Podebrady-ba, amely nem a kosárlabdáról, hanem a termálfürdőjéről híres, elsősorban az idősebb korosztály körében…

Rövid pihenő után videózás és edzés következett, utóbbi már a 10 kilométerre lévő Nymburkban, a vasárnap esti Eb-selejtező helyszínén, a helyi klubcsapat csarnokában, ahol teltház esetén nagyjából 1400 ember fér be.
A tréningen a melegítést követően sok nyújtás, a csehek ellen alkalmazandó játékok gyakorlása következett, végül rövid dobóedzést tartottak a játékosok.

A keretben szerencsére mindenki egészséges, ráadásul két meccs után veretlen a magyar válogatott, így a hangulattal sincsen gond.
Vasárnap egy nagyon egységes cseh csapat vár a mieinkre, akik egy hete Grúziában sokáig vezettek, majd mégis kikaptak, most szerdán pedig ugyanebben a csarnokban kiütötték a portugálokat.

A Csehország –Magyarország férfi Európa-bajnoki selejtező vasárnap este 18 órakor kezdődik, és a DIGI Sport 2 csatorna élőben közvetíti.

Vármegyei szövetségek