Magyarok az év legnagyobb kosárlabda eseményén
15
Aug
2014
Magyarok az év legnagyobb kosárlabda eseményén
2014. augusztus 15.  |  09:31
2014. augusztus 15., Budapest – Magyarország egyetlen Akrobatikus Sportszínházának tagjai a hónap végén Spanyolországba indulnak. Országunk vezető akrobatikus kosárlabda csapata, sportágunk első hivatalos világ kupáján lesz fellépő, kiemelt vendég.

Az idén Spanyolországban augusztus 30. és szeptember 14. között megrendezett 17. FIBA Kosárlabda-világbajnokság részvevője lesz a FACE TEAM Akrobatikus Sportszínház kosárlabda részlege. A fiúk ezúttal “Iberia Flyers” néven fogják elkápráztatni egyedülálló trükkökkel a kosárlabda sportág fanatikusait. A csapat elutazik a hat rendező városba, (Granada, Sevilla, Gran Canaria, Bilbao, Barcelona, Madrid) hogy szurkolói zónákban tartson bemutatókat. Előreláthatólag több százezer kosárlabda rajongó láthatja majd a FACE TEAM előadásait a helyszíneken. Az együttműködő partnerek célja továbbá, hogy a csapat a világbajnokság mérkőzéseinek szüneteiben is szerepet kaphasson.

Az Ibéria, spanyol légitársaság saját marketing aktivitásaként keltette életre az “Iberia Flyers” koncepciót a FACE TEAM közreműködésével. Első közös munkájuk a világbajnokság hivatalos szponzoraként megjelenő légitársaságot, az eseményt és a sportágat népszerűsítő reklám videó, melyet már le is forgattak Madridban, az Ibéria egyik hangárjában. A film középpontjában az “Iberia Flyers” kosaras és akrobatikus elemei lesznek egy A321-es Ibéria repülőgép közvetlen közelében. Érdekesség, hogy pontosan ezzel a repülőgéppel fog utazni az amerikai és a spanyol nemzeti válogatott is a vb ideje alatt.

Az “Iberia Flyers” reklám film megjelenése augusztus 25-én várható világszerte. Ez a film a FACE TEAM eddigi legmeghatározóbb videóit ismerve, egy igazi csemegének ígérkezik. Az “Iberia Flyers” első színrelépése augusztus 30-án Granadában esedékes.

Face Team best of 2013 movie: http://www.youtube.com/watch?v=TGimSeZY3Og
Britain’s Got Talent: http://www.youtube.com/watch?v=oHbeguUPmVE
Devin Graham videó: http://www.youtube.com/watch?v=KULSBE3QvBY
Symbien ft. Tom Davis - Say you will: http://www.youtube.com/watch?v=gQavERjkiJY

A Face Team-ről
A FACE TEAM Magyarország első akrobatikus sportszínháza, amely különleges sport-show bemutatókat tart: akrobatikus kosárlabda, kézilabda, korfball, labdazsonglőrködés, break tánc szerepel a palettájukon. A 2004-ben alakult csapat 14 tagból áll, és minden esetben a helyhez és az igényekhez igazítják fellépőik számát és a bemutató jellegét. Folyamatosan várják a jelentkezőket, bárki csatlakozhat hozzájuk, aki kellően ügyes és elszánt. Magyarországon és világszerte már több mint 500 alkalommal léptek fel olyan rangos eseményeken, mint a NBA, FIBA mérkőzések, fesztiválok stb. A csapat 2012-ben a legnagyobb angol tehetségkutató show műsor, a Britain’s Got Talent elődöntőjéig jutott, nemzetközi reklámfilmekben szerepelt, illetve a milliós látogatottságokat elérő népszerű YouTube rendező filmjében népszerűsítette Magyarországot. További információk: http://thefaceteam.com, http://www.facebook.com/faceteamtheshow

További információk:

Döbörhegyi Balázs
operációs menedzser
Mobil: +36306475315
E-mail:  balazs@faceteam.hu

Vármegyei szövetségek