Körmenden a Streetball-sorozat
06
Aug
2014
Körmenden a Streetball-sorozat
2014. augusztus 6.  |  21:40
A már jól megszokott helyszínen, a Szabadság téren várunk mindenkit augusztus 16-án szombaton, amikor ismét a streetballé lesz a főszerep az utcákon!

A nevezés az eddig megszokott módon  online a www.streetballnet.hu weboldalon a Nevezés fülre kattintva könnyedén és gyorsan megoldható, de aki személyesen szeretné elintézni regisztrációját, az megteheti Körmenden az adidas márkaboltban (Rákóczy út 36.) és a Localpatrióta étteremben (Bástya u. 8.) , illetve Budapesten a központi streetball irodában (1134 Dózsa György u. 53. - Honvéd Sporttelep) .

A nevezés díja továbbra is a jól megszokott 10.000 Ft csapatonként .

Ez alól kivétel a Kenguru korosztály , aki számára a nevezés INGYENES!!!

Érdemes eljönni és odatenni magatokat, hisz a kategória győztesek automatikusan kvalifikálják magukat a szeptember 27-i Városligetbe n rendezendő nagyszabású döntő rendezvényre, mely ismét kifejezetten színvonalasnak ígérkezik!

Ami már most biztos, hogy az OTP Junior Zsákolóverseny döntőjének fődíja: egy Apple iPad Mini!

Ne feledkezzünk meg a szuper és értékes nyereményekért folyó dobó- és ügyességi versenyekről sem, melyekre a nevezés a helyszínen történik. Díja: próbálkozásonként 200 Ft.

A regisztrációs csomagok átvétele 8.00-kor indul a helyszínen felállított versenyirodában, a mérkőzések pedig 9.00-tól zajlanak.

Ne habozz, add le nevezésed, és legyél Te is részese Magyarország legnagyobb augusztusi streetball fesztiváljának!

Vármegyei szövetségek